Account
Logo
Zoeken
4.7 °C
© Jochem Wiersma

Eenzijdig ongeval bij Warfstermolen

zo 16 november 2008, 18.50 uur

WARFSTERMOLEN - Op de Gruytsweg bij Warfstermolen vond zondagavond rond 18.25 uur een eenzijdig ongeval plaats. Een 40-jarige automobilist uit Munnekezijl kwam vanaf Kollumerpomp en raakte met zijn auto van de weg en vloog tegen de slootskant aan de linkerkant van de weg. Het voertuig kwam uiteindelijk weer op de weg tot stilstand. Bij het ongeval slingerde de bestuurder uit zijn voertuig en kwam bij een woning in de achtertuin terecht.

De bewoners hoorden de klap en gingen buiten op onderzoek uit. Ze zagen de auto staan zonder bestuurder. Hierop ging men hulp halen bij de buren om met het licht van een tractor in de sloot te te kunnen zoeken. Daar werd niemand gevonden. Uiteindelijk werd de man door de bewoners in de tuin van een woning gevonden. Hij was uit de auto geslingerd en kwam via een gietijzeren tafel op de grond terecht.

Een ambulance en het Mobiel Medisch Team uit Groningen kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer. De man heeft zwaar hoofdletsel opgelopen en is per ambulance naar het ziekenhuis in Groningen vervoerd. De politie heeft ter plaatse technisch onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381


regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand


Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.5%
Nee  
55.3%
Maakt me niet uit  
18.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!