Account
Logo
Zoeken
7.1 °C

Velgdief betrapt en aangehouden

di 30 september 2008 09.25 uur

ROTTEVALLE - De politie heeft maandag in Donkerbroek een 59- jarige inwoner van het dorp aangehouden op verdenking van de diefstal van velgen. De man was eerder gezien door een agent op de carpoolplaats aan de Litswei in Rottevalle. De man stond tussen twee auto's in en keek steeds om zich heen. Dit gedrag viel dusdanig op dat de agent besloot te keren. Hij reed de carpoolplaats op en op dat moment reed de 59- jarige man net weg.

Het kenteken van de auto werd genoteerd en ook het kenteken van het voertuig waar de man naast had gestaan. 's Avonds besloot de agent te bellen met de eigenaresse van de auto waar de Donkerbroeker naast had gestaan. De vrouw vertelde dat ze haar auto had geparkeerd op de carpoolplaats in Rottevalle en dat 's middags bij terugkomst de siervelgen van haar auto waren gestolen.

De man uit Donkerbroek kreeg hierop een bezoekje van de politie. Hij ontkende in eerste instantie iets met de diefstal te maken te hebben. Wel mochten de agenten de velgen van zijn auto meenemen. De 59-jarige werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor bekende hij de diefstal. Er werd proces-verbaal opgemaakt, waarna de Donkerbroeker het politiebureau mocht verlaten.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....