Account
Logo
Zoeken
3.2 °C
© Wouter Jansen |  Wilt u projecten steunen of meer informatie over Bartiméus Sonneheerdt kijk dan op www.steunbartimeus.nl of bel met Bea Achterbergh (0343) 52 68 52.

Blinde musici spelen dak van De Lawei

vr 26 september 2008 18.40 uur

DRACHTEN - Op donderdagavond 25 september 2008 gaf Vereniging Bartiméus Sonneheerdt in samenwerking met All The Way Music in Schouwburg De Lawei te Drachten een uniek concert voor haar donateurs. De belangstelling voor deze avond was enorm; binnen een week waren alle kaarten verkocht. De bezoekers werden niet teleurgesteld. Zij genoten van een programma dat varieerde van prachtige ingetogen liedjes tot onverslijtbare meezingers. De warme ambiance van De Lawei en het enthousiaste publiek brachten de drie musici al snel op dreef. Bert Louissen (piano) Bob Bullee (zang) en Sven Jansen (piano) speelden deze avond de sterren van de hemel.

“Het is de tweede keer dat Bartiméus Sonneheerdt samen met deze virtuoze musici een concert brengt. Met deze concerten stellen wij graag de mogelijkheden van blinde mensen centraal en niet de beperkingen”, aldus Bea Achterbergh van Bartiméus Sonneheerdt. “De integratie van mensen met een beperking vinden wij heel belangrijk. De Vereniging Bartiméus Sonneheerdt werft fondsen om projecten in binnen- en buitenland mogelijk te maken die de overheid niet financiert. Wij zoeken daarom particulieren en bedrijven die projecten zoals aangepaste fietsen, bijzondere computertoepassingen en wetenschappelijk onderzoek mogelijk helpen maken. Ook in het noorden van Nederland treffen wij veel donateurs die ons steunen. Daarom zijn wij erg blij dat wij deze keer met ons concert in Drachten zijn.”

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....