Account
Logo
Zoeken
3.1 °C
© ProFlash Fotografie Drachten |  Even een voorproefje... kijk verder bij het fotonieuws

Megacircus Anker groot succes

vr 26 september 2008 11.52 uur

DRACHTEN - `Clowns, acrobaten, spreekstalmeesters en jongeleurs`, zomaar een paar ingrediënten om een circus mee te vullen. Donderdagavond mochten de kinderen van groep 1 tm groep 8 van PCBO het Anker uit Drachten spectaculaire acts ten tonele brengen op het podium van de Bethel aan de Bolder.

In maar twee weken tijd hebben de 360 kinderen geoefend om de opening, wat geheel in het teken stond van het circus, tot een echt feest te maken. En een feest werd het! Hier en daar gierden de zenuwen door het lijf, maar de kleine duizend bezoekers genoten van het begin tot het eind. Mede door de hulp van Dini van der Meer van circus Witova verliep alles vlekkeloos.

In tegenstelling tot het ‘echte’ circus mochten de bezoekers gratis naar binnen. Wel werd er een collecte gehouden voor de zusterschool in Zambia. Een vriendschapsband is er al jaren met deze school waar tegelijkertijd werd verbouwd. Vanuit PCBO het Anker worden er oa schooltassen geleverd, zodat ook de kinderen daar goed onderwijs kunnen krijgen. De collecte leverde deze circusavond een ruime 700 euro op, waar Anker directeur Wim Schraa heel dankbaar voor is.

Heeft u de voorstelling gemist? Kijk dan even bij het fotonieuws… en geniet!!

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....