Account
Logo
Zoeken
Zoeken
16.5 °C

Politie zoekt getuigen 'ontvoering'

zo 01 juni 2008 12.26 uur

EASTRUM - De politie zoekt getuigen van een opmerkelijk voorval op zaterdagavond nabij de Tichelwei te Oostrum. Het voorval werd gezien en gemeld bij de politie terwijl het heel goed kan gaan om een bezorgde ouder met een weggelopen minderjarige of een verbroken relatie. De politie houdt echter ook rekening met een misdrijf.

Omstreeks 21.00 uur zagen twee getuigen dat een meisje op het fietspad langs de Tichelwei liep nabij de plek waar de Friese Marrekrite aanlegplekken heeft. Het blonde meisje van 18 tot 20 jaar werd vervolgens door twee mannen in een donkere auto getrokken. De ene man was ongeveer 30 á 40 jaar, donker kort haar, nette verzorgde verschijning. Hij was eerst door het maïsland gelopen in de richting van het meisje en de andere man stond met de auto een honderd meter verderop.

Door de politie is direct een sporenonderzoek uitgevoerd. Ook is bij de watersporters, die daar afgemeerd lagen, een buurtonderzoek gehouden. Tot nu toe heeft dit niet geleid tot de oplossing van deze opmerkelijke gebeurtenis. De politie verzoekt iedereen die iets weet of heeft gehoord over deze zaak of anderszins iets kan bijdragen dat tot de opheldering leidt, zich te melden.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....