Account
Logo
Zoeken
Zoeken
8.5 °C
Foto: WaldNet

Eenzijdig ongeval op Holwerderweg

di 29 januari 2008 17.22 uur

DOKKUM - Dinsdagmiddag is 64-jarige automobilist uit Ferwert gewond geraakt bij een ongeval op de Holwerderweg, net buiten Dokkum. De bestuurder begon op eens te slingeren omdat hij vermoedelijk onwel werd. Ter hoogte van de Noord Nederlandse Draadindustrie raakte de Nissan Micra te water. Zijn 52-jarige passagier uit Ferwert probeerde de auto nog nog recht op de weg te houden, maar toen hij aan het stuur trok, belandde het voertuig uiteindelijk in een sloot. De passagier kon zelfstandig het voertuig verlaten.

De brandweer van Dokkum kwam ter plaatse om een ambulance te assisteren bij het bevrijden het slachtoffer. Hoewel de apparatuur al klaar stond om de auto 'open te knippen', was dit niet nodig en kon de auto worden gespaard. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn bijrijder kwam met de schrik vrij.

Het verkeer had tijdens de opkomende avondspits korte tijd last van het ongeval. Het verkeer werd na het ongeval via de parrallelweg omgeleid. Om 18.00 uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer. Autobedrijf Boersma zorgde voor de berging van het voertuig.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....