Account
Logo
Zoeken
8.4 °C
Foto: Gotse Stienstra| Op de foto is te zien dat alle vormen van markering ontbreken, dus met mist of laagstaande zon vallen de betonnen palen amper op

Met 45-km auto tegen betonpaal

zo 23 december 2007, 10.47 uur

DRACHTSTERCOMPAGNIE - Een gebruiker van een 45 km wagen uit Drachtster-compagnie is vanmorgen in zijn woonplaats tegen één van dit jaar geplaatste betonpalen op de Feart gereden en daarbij gewond geraakt. Hij is met zijn borst tegen het stuurwiel gekomen, waarop een handgreep was bevestigd. De man klaagde over pijn in zijn borst en is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk, maar de mogelijkheid bestaat dat de bestuurder verblind is geraakt door de felle winterzon. De bewoners van Drachtstercompagnie vrezen dat dit het eerste ongeval is en dat nog meer zullen volgen.

"Sinds de plaatsing dit jaar van een 5-tal soortgelijke constructies op de Feart, die een brugverbinding moeten voorstellen over de weg, zijn er angstige momenten geweest voor weggebruikers die elkaar tegenkwamen op "de brug". Kapot gereden spiegels waren het geval. Het zou goed zijn duidelijke markering aan te brengen, want bij mistig weer zols het afgelopen weekend vallen ze niet op," aldus éen van de bewoners van Drachtstercompagnie.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer