Logo
Zoeken
Zoeken
6.1 °C

Overval op tankstation in Gytsjerk

zo 02 december 2007 12.47 uur

GYTSJERK - Het tankstation Van den Belt aan de Trynwâldsterdyk in Gytsjerk is zaterdagavond rond 19.25 uur overvallen. Een gemaskerde man liep de shop van het tankstation binnen en zei in het engels tegen de vrouwelijk pompbediende dat hij geld wilde. Hij bedreigde haar met een vuurwapen. Nadat hij enkele honderden euro’s had gekregen, rende de overvaller de shop uit en maakte zich uit de voeten.

De overval werd gezien door drie getuigen die zagen dat de overvaller rennend de weg overstak en aan de overzijde in het bos verdween. Onmiddellijk na de melding heeft de politie een uitgebreide zoekactie naar de overvaller in gang gezet. Dit zonder resultaat. Twee hondengeleiders werden ingezet om de omgeving af te zoeken.

De politie heeft het volgende signalement naar buiten gebracht: normaal postuur, droeg een donkerkleurige bivakmuts waarin gaten voor de ogen en mond waren geknipt, zwarte of donkerblauwe middellange jas met daaronder een spijkerbroek. De politie wil graag in contact komen met mogelijke getuigen. Het kan daarbij gaan om personen die zaterdagmiddag en het begin van de avond bij het tankstation zijn geweest en wat is opgevallen. Ook is de politie benieuwd wie de man is die aan het begin van de middag een kop koffie in de shop heeft gedronken.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....