Account
Logo
Zoeken
9.5 °C

Zeven man gepakt voor drugshandel

do 22 november 2007, 9.04 uur

TWIJZELERHEIDE - De politie heeft dinsdagavond zeven verdachten aangehouden op verdenking van het handelen in en/of het bezitten van hard- en softdrugs. Bij de politie waren signalen binnen gekomen dat twee inwoners van Zwaagwesteinde van 23 en 20 jaar betrokken zouden zijn bij het handelen in harddrugs, waarna er een nader onderzoek naar deze twee werd ingesteld. Het onderzoek leverde voldoende aanwijzingen op om de 23-jarige man als hoofdverdachte aan te merken en de 20-jarige als medeverdachte.

Dinsdagavond zag de politie dat de 23-jarige naar een woning in Twijzelerheide ging. De agenten hadden het sterke vermoeden dat er in de woning in drugs werd gehandeld. Een inval volgde. In het huis waren op het moment van de inval de 18-jarige bewoner, de 23-jarige handelaar en twee kopers uit Zwaagwesteinde van 14 en 17 jaar aanwezig. De vier werden overgebracht naar het bureau. De twee kopers mochten na verhoor het bureau verlaten.

De bewoner is voor nader onderzoek ingesloten omdat er in zijn woning een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk werd aangetroffen. Ook de 23-jarige handelaar werd ook voor nader onderzoek ingesloten. Bij de fouillering van de verdachte vonden agenten 23 wikkels met cocaïne. Na de inval werd in Twijzelerheide een 28-jarige Noardburgumer aangehouden. Deze Noardburgumer had diezelfde avond cocaïne gekocht van de hoofdverdachte.

Later in de avond werd ook nog eens in Buitenpost de 20-jarige, samen met een 20-jarige inwoner van Twijzelerheide, aangehouden. Het duo werd naar het bureau gebracht en voor nader onderzoek ingesloten. In de auto van 20-jarige Zwaagwestereinder werd softdrugs en illegaal vuurwerk aangetroffen. Ook in de woning van de man vonden agenten softdrugs en illegaal vuurwerk. Alle aangetroffen drugs en illegaal vuurwerk is in beslag genomen. De politie gaat verder met het onderzoek en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie





regionaal nieuws

Motorrijder gewond bij botsing met auto

Motorrijder gewond bij botsing met auto