Logo
Zoeken
Zoeken
6.5 °C
Foto: WaldNet

Ongeval op Lauwersseewei R'geest

di 02 oktober 2007 17.08 uur

RINSUMAGEAST - Op de Lauwersseewei net voor de afslag richting Rinsumageest zijn dinsdagmiddag twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Rond de klok van vier uur botste een VW Golf achterop een Fiat seicento nadat die voor een voorganger was geremd.

Een 26-jarige vrouw uit Dokkum remde met haar Fiat af omdat een auto voor haar ook snelheid verminderde. Achter haar reed een 25-jarige vrouw uit Oentsjerk. Zij had te laat in de gaten dat er voor haar geremd werd en botste er achterop. De vrouw uit Dokkum liep door de klap letsel op en is overgebracht naar het ziekenhuis Talma Sionsberg in Dokkum.

Na het ongeval hebben omstanders meteen het verkeer geregeld nog voordat de politie ter plaatse was. Zij plaatsten hun voertuigen zodanig verlicht en opballend, dat de situatie direct herkenbaar was. Een toevallig passerende medewerker van de Wegenwacht gebruikte daarvoor zijn zwaailicht en pylonen. Een ambulance uit Dokkum kwam ter plaatse en nam de vrouwelijke bestuurder van de Fiat voor controle mee naar ziekenhuis Talma Sionsberg in Dokkum. Autobedrijf Boersma heeft de auto's afgesleept.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....