16.1 °C

Dorpskrant Garyp bestaat 10 jaar

zo 23 september 2007 13.27 uur

GARYP - Zaterdag heeft de redactie van de dorpskrant De Rabbelskûte in te Garyp, het 10-jarig jubileum van de dorpskrant in het dorpshuis It Geahûs gevierd. Ter gelegenheid van dit jubileum is er een nieuwe voorkant ontworpen. Het eerste exemplaar van de vernieuwde dorpskrant is aangeboden aan wethouder Houkje Rijpstra van de gemeente Tytsjerksteradiel en de voorzitters van dorpsbelang Garyp en de Ondernemersvereniging Garyp.

Klaas Jansma was aanwezig om de tevredenheid van de lezers over de opzet van de Rabbelskute te peilen. Men was hierover erg tevreden. Maar op zijn eigen humorvolle manier daagde hij aanwezigen toch uit, om met kritiek en ideeën te komen. De Rabbelskute mocht wat meer open, hier en daar iets scherpere discussie krijgen. De redactie zal hiermee aan de slag. De avond is muzikaal opgeluisterd door het duo Melody.

Het motto van de dorpskrant is: De redactie, dat zijn we allemaal! Daarom kreeg men naast het jubileumnummer ook een pen aangeboden, om dit te onderstrepen. Hiermee nodigt de redactie iedereen uit om zelf ook de pen ter hand ter nemen en kopij aan te dragen. Aanstaande maandag ligt De Rabbelskute met jubileum-pen bij alle Garyper dorpsbewoners op de mat.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws