20.9 °C

Stevig gesprek politie met homo-haters

di 29 mei 2007 10.12 uur

HEERENVEEN - De politie heeft maandagochtend een stevig onderhoud gehad met een 19-jarige en 20-jarige man uit de gemeente Opsterland. De twee wilden op het parkeerterrein De Lanen aan de snelweg A6 homoseksuelen lastig vallen. Ze hadden echter niet gezien dat ze een verkeerde te pakken hadden.

Toen een 42-jarige automobilist uit Heerenveen een sanitaire stop maakte, werden hij en zijn vrouw lastig gevallen door het duo. Het echtpaar werd vervolgens zeer hinderlijk gevolgd door de twee betrokken, die elk in een eigen auto reden. Ze seinden met groot licht en gingen hinderlijk naast de automobilist uit Heerenveen rijden. Om de twee auto's kwijt te raken, reed de Heerenvener met grote snelheid over de A6, tot in het centrum van Heerenveen. Inmiddels was de politie gewaarschuwd.

Het hufterige gedrag van de twee inwoners van de gemeente Opsterland is strafrechtelijk niet gemakkelijk aan te pakken, de twee hebben echter wel, na een stevig onderhoud met de politie, de twee inwoners van Heerenveen hun excuses aangeboden.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws