3,4 °C
Foto: Jan Willem Jansen

Thaiboks gala in Drachten

di 24 oktober 2006 13.26 uur

DRACHTEN - Zondag was de dag van de tweede editie van het Muay Thai Gala De Glorie van Drachten. De organisatie lag ditmaal in handen van Sports Centre Nebbe Ciric in samenwerking met Harm van Manen. Het bezoekersaantal lag zo rond de 250 bezoekers. In totaal werden er 16 partijen gevochten.

Van de thuisbasis, Sports Centre Nebbe Ciric, was dit keer de eer aan een zestal goed gemotiveerde vechters, die hun getrainde technieken konden inzetten tegen vechters van verscheidene gyms. Vechters die naar Drachten kwamen om in de ring te staan, waren vechters van Vos Gym (Amsterdam), Diamond Gym (Dordrecht) en Loasana (Groningen). Uiteraard waren er partijen tussen alle verschillende sportscholen gevochten. Van alle partijen waren er vijftien in de nieuwelingen- en de C-klasse en één partij in de A-klasse.

Van de 6 partijen die gespeeld werden door de strijders van Nebbe Ciric, werden er drie overwinningen behaald, twee verloren partijen en één onbeslist. De winnaars zijn Kamel Nuweif, Kai Him To en Simon Bijlsma. Voor Kamel en Simon was dit hun debuut in de thaiboks-ring en Kai vocht voor zijn vijfde keer.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

Advertentie

woensdag 1 december | 1 reactie

Kerst bij Tuindorado

Advertentie

woensdag 1 december

Inbraken in Drachten en Ureterp