3,7 °C

'Nuon misleidt aan deur in Damwoude'

wo 20 september 2006 18.06 uur

DAMWâLD - Een colporteur van Nuon heeft enkele weken geleden inwoners van Damwoude misleidt met een slinkse verkoopactie. Dat meldt de heer Herke Kooistra uit Damwoude. Volgens Kooistra heeft Nuon de woede van veel klanten op de hals gehaald. De woede is ontstaan nu per brief blijkt dat de verkoper niet alleen 'stroom' tegen een gunstig tarief verkocht, maar eveneens 'onopgemerkt' liet tekenen voor het door Nuon laten afnemen van gas.

Zo werd de 75-jarige vader van Kooistra overgehaald. Hij zag wel wat in een vaste stroomprijs en besloot op het aanbod in te gaan. Hij zag in het contract wel iets over 'gas' staan en vroeg vervolgens meerdere malen hoe dit precies zit. De verkoper stelde de man gerust en meldde dat er geen sprake was van gasleverantie door Nuon. Niets is minder waar.

Inmiddels hebben diverse mensen in Damwoude van Nuon een bevestiging ontvangen waarbij tevens vermeld wordt dat Nuon nu ook het gas, dat anders door het "goed bekend staande bedrijf Eneco" wordt aangeboden, gaat leveren. De heer Kooistra waarschuwt mensen in Damwoude om niet in deze achterbakse verkoopmethode te trappen.

 

Regionaal nieuws

Advertentie

Advertentie

woensdag 1 december | 1 reactie

Kerst bij Tuindorado