Account
Logo
Zoeken
6.8 °C

Commercieel succes Fryske Music Night

wo 20 september 2006, 12.28 uur

LEEUWARDEN - De grote vraag naar kaarten voor de Fryske Music Night op 10 november in het FEC in Leeuwarden heeft ervoor gezorgd dat de capaciteit wordt uitgebreid. In eerste instantie was er ruimte voor 4000 bezoekers en er komen nu meer 2000 staan en zitplaatsen bij. Op dit moment zijn er 2500 kaarten verkocht en de organisatie denkt dat er in de komende 8 weken voldoende animo blijft om 6000 kaartjes te verkopen.

Door de capaciteitsvergroting zal er tevens worden gewerkt met de nieuwste techniek qua videoschermen (LED techniek). Twee grote schermen zullen links en rechts van het podium worden geplaatst voor optimaal zicht van iedere bezoeker. Marc de Bruin over de grote toeloop: "we zien met name dat de reacties op het reünieconcert van De Kast overweldigend zijn, we worden overspoeld met positieve reacties uit het hele land. De landelijke pers zal dan ook massaal aanwezig zijn als De Kast voor het eerst weer het podium zal betreden."

De Kast zal zeker een uur spelen op de Fryske Music Night, maar behalve De Kast zullen er nog veel meer speciale optredens zijn en verrassende nummers ten gehore worden gebracht.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Brandweer blust brand in plezierjacht

Brandweer blust brand in plezierjacht

Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
67.1%
Ja, op aanvraag  
15.3%
Nee  
17.6%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin





regionaal nieuws

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk