16,5 °C
© WâldNet

Vrouw gewond bij ongeluk in Burgum

za 17 juni 2006 20.22 uur

BURGUM -

Een vrouw uit Suwâld is zaterdag rond 19.15 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een geparkeerde auto op de Hillamaweg in Burgum. De stilstaande auto was van een kerkganger uit Burgum. Terwijl de mis werd gevierd, voltrok zich een opvallend ongeluk voor de katholieke kerk tussen twee auto's van het hetzelfde merk, kleur en type.

Op de Hillamaweg stonden diverse auto's links en rechts op de weg geparkeerd. Het slachtoffer zat met haar man in de auto en eerst werd een stilstaande auto aan de rechterkant van de weg ingehaald. Kort daarop stond ook aan de linkerkant van de weg een auto geparkeerd die vervolgens door de automobiliste werd geraakt. Mogelijk heeft ze door onwelwording of de felle zon de auto niet op tijd gezien. De auto van de Suwâldsters maakte een 'schroef'. Uiteindelijk kwam het voertuig op zijn zij tot stilstand.

De vrouw raakte gewond en kon niet uit het voertuig komen. De brandweer van Burgum is ter plaatse gekomen om het slachtoffer uit haar benarde positie te bevrijden. Ze is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De DAB uit Drogeham heeft de auto's afgesleept. De ongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

16,5 °C

8 inbraken

9 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.

.