15,3 °C

Rafaella zegt concert Dokkum af

di 11 april 2006 19.00 uur

DOKKUM -

Idols-winnaar Rafaella, die door de OkéPas geboekt was om aanstaande zaterdag 15 April op te treden, heeft afgezegd. De artieste heeft al een tijd lang last van griep en heeft om die reden al haar concerten van komende week en weekend afgezegd. Dit houdt dus ook in dat het concert van aanstaande zondag in Jennifeu in Drachten gepland staat niet door.

De organisatie vindt de afgelasting van Rafaella "heel sneu" aldus Jos Miedema. "Het is overmacht, wij kunnen er verder ook niets aan doen. Het is organisatorisch onmogelijk om alles te verzetten. Als je dat gaat doen, kun je het concert pas ergens in September plaats laten vinden." De organisatie heeft overigens wel voor een alternatief gezorgd. De populaire finalist van idols 1: Jim zal de plek van Rafaella opvullen en daarnaast komt jurylid Henk Jan Smits naar Dokkum. Jos Miedema: "Daarnaast hebben wij voor de Rafaella-fans zaterdag 15 April nog een verrassing, maar daar kan ik verder niets over zeggen".

Henk Jan Smits zal aanstaande zaterdag de beide concerten presenteren en onder de aanwezige bezoekers een mini- talentenjacht houden. Ook Floortje en Dewi die al toegezegd hadden te komen, zullen zaterdag optreden. Alle artiesten zullen zowel 's middags als 's avonds optreden. De organisatie meldt verder dat, ondanks andere geruchten, voor beide concerten nog kaarten te krijgen zijn.

 

Regionaal nieuws

15,3 °C

8 inbraken

8 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.