9,2 °C
 |  Op de foto vlnr.: Ullie(drums),Glenn (zang), Hildebrand (toetsen), Eelko(gitaar),Freerk(bas). Foto Anne Bekkema

Popband Evidence in Iduna

za 08 april 2006 11.38 uur

DRACHTEN -

Afgelopen vrijdag heeft de band Evidence uit Burgum e.o. een try-out gegeven in het café van Iduna. Voor een goed gevulde zaal speelde de band voor het eerst haar gehele repertoire. De afwisselende nummers, van rustige pop, een geheel akoestisch nummer, tot wat stevigere rock nummers werden goed ontvangen door de aanwezige muziekliefhebbers.

De huidige formatie speelt sinds twee maand samen. In de periode vanaf de zomer 2005 is de band een tijd zoekende geweest naar de juiste muzikanten. Nadat zanger Glenn Adema de band kwam versterken, kwamen er vele nieuwe ideeën voor nieuw materiaal. Na twee keer wisselen van drummer is Ulli Hoogland met zijn ervaring ook een goede aanwinst voor Evidence. De band
bestaat verder uit: Eelko Drent(gitaar), Hildebrand Dijkstra(toetsen) en Freerk Dijkstra(bas).

Evidence heeft afgelopen maanden aardige progressie geboekt en denkt dat nog er voorlopig nog elke maand verbeteringen te verwachten zijn. De try-out van afgelopen vrijdag was bedoel om te kijken welke nummers het meeste aansloegen bij het publiek. Over twee weken zal de band mee strijden in de Bandconstest voor Friese bands in Paradiso Kollum. Het optreden zal plaats vinden op vrijdag 21 april in Paradiso en begint om 20:00. Voor verdere informatie: www.evidence.nl.tt .

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

9,2 °C

4 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.