6,1 °C
© WâldNet |  Getuigen die mogelijk iets meer weten worden verzocht contact op te nemen met de politie of de eigenaar....

Roof bij Eric van der Veen in Burgum

vr 03 maart 2006 14.36 uur

BURGUM -

Bij Garage Eric van der Veen in Burgum is in de nacht van donderdag op vrijdag voor tienduizenden euro's aan gereedschap gestolen. Ook werd een VW Passat uit 2003 ter waarde van zo'n 17.000 euro gestolen. Ondanks de sneeuw die zorgde voor vele sporen, heeft men hier weinig van aangetrokken. Het garagebedrijf is zwaar gedupeerd door de roof. Bij buurman Taeke Djurrema werden uit een loods verder twee Tomtoms en een sleutelbos ontvreemd.

Men wist binnen te komen door de zijkant van de loods open te knippen. Vervolgens werd de toegang tot het kantoor geforceerd en werd de VW Passat met de reeds gestolen sleutel opgehaald. De auto is vermoedelijk daarna voor de loods volgeladen met apparatuur en veel gereedschap. Zo is bijvoorbeeld een gereedschapskar met een gewicht van 100 kilogram verdwenen. Ook is er uitleesapparatuur gestolen. De politie heeft vrijdag een technisch onderzoek ingesteld. Eric van der Veen schat de schade, in eerste instantie, op zo'n 50.000 euro.

Meer informatie in het fotonieuws....

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

6,1 °C

3 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.