6,3 °C

Idolswinnaars komen naar Dokkum

vr 03 maart 2006 10.36 uur

DOKKUM -

De twee Idolskandidaten die doorgaan naar de finale van 2006, geven op zaterdag 15 April een concert in het Colloseum in Dokkum. Na het concert zijn ze tevens bereid tot een handtekeningensessie. Dit maakte de OkéPas vrijdagmorgen tijdens een persconferentie bekend. De kaartverkoop vindt alleen plaats op zaterdag 11 Maart aanstaande. OkéPas-houders krijgen voorrang, en kunnen drie kwartier eerder kaarten krijgen. De organisatie verwacht dat de kaarten binnen een dag zijn uitverkocht.

Jos Miedema namens de OkéPas: "Wij zijn er trots op dat we de nummer 1 en 2 binnen hebben kunnen halen. Dit concert is ter promotie van de OkéPas, wij willen dan ook dat het veilig en goed georganiseerd is. Dat is ook de reden dat we concerten organiseren voor jong en oud". Daarnaast laat hij weten dat er volgens hem veel te weinig gebeurd in Noord Oost Friesland.

De voorverkoop voor OkéPas-leden start om 8.45 uur, voor niet-leden om 9.30 uur en duurt tot 14.00 uur. Er worden dan tevens kaarten verkocht voor het concert van Henk Westbroek en Erik Mesie zaterdag 18 Maart.

 

Regionaal nieuws

6,3 °C

3 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.