2,9 °C
Foto: Geert Huisman

Auto in brand bij zwaar ongeval Ikewei

wo 25 januari 2006 19.31 uur

TWIJZELERHEIDE -

Bij een botsing op de Ikewei bij Twijzelerheide is woensdagavond rond 19.15 uur een auto in brand gevlogen. Een 19-jarige automobilist uit Damwoude raakte hierbij zwaar gewond. Hij moest door omstanders uit zijn auto gered worden. Hij is per ambulance vertrokken en bij de brug van Blauwforlaet vond nog een rendez-vous plaats met het Groninger traumateam dat al onderweg was. Daarna zijn ze met hoge spoed naar Groningen gereden.

De andere 22-jarige automobilist uit Veenwouden raakte bij het ongeluk lichtgewond en hij is tevens voor controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer moest ter plaatse komen om de autobrand te blussen.

Beide auto's reden achter elkaar in de richting van Twijzelerheide en moeten elkaar geraakt hebben. Hierbij is de auto van de 19-jarige tegen een boom is gereden en in brand vloog. De auto van de 22-jarige heeft, gezien de schade, twee bomen geraakt. Volgens getuigen hadden beide auto's een behoorlijke snelheid en was het ter plaatse glad. De politie zegt dat beide bestuurders waarschijnlijk een wedstrijdje hebben gehouden.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

2,9 °C

9 inbraken

10 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.