8,4 °C

© WâldNet |  Laatste swingnacht is geweest... Volgend jaar maar naar Leeuwarden....

Einde voor Burgumer Swingnacht

vr 02 december 2005 19.56 uur

BURGUM -

De jaarlijkse Swingnacht van Burgum is voorbij. De avond die elk jaar door de Jazzclub Bergum werd georganiseerd was een traditie geworden en was jarenlang ongekend populair. Maar de laatste jaren kwamen er steeds minder mensen op af. Nadat discotheek To berch in 2004 ook nog eens de deuren sloot en niet meer meedeed, ontstond er nog minder animo voor de eens zo populaire Swingnacht.

Jazzclub Bergum heeft deze week definitief besloten de Swingnacht niet door te laten gaan. Tijdens de 17e en laatste editie schoot de organisatie er financieel ook nog eens 3000 euro bij in. Veel mensen wisten gratis het evenement te bezoeken waardoor er volgens de organisatie zo'n 300 buttons minder werden verkocht. Veel mensen 'glippen mee naar binnen' doordat een goede buttoncontrole ontbreekt.

De horecaondernemers in het centrum van Burgum krijgen spoedig een brief waarin het besluit van de Jazzclub wordt toegelicht. De Jazzclub sluit niet uit dat de Swingnacht in de toekomst in een andere vorm terugkomt.

 

Regionaal nieuws

8,4 °C

5 inbraken

14 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.