2,1 °C
Foto: WaldNet

Conciërge Bilker dubbel verrast

ma 28 november 2005 13.20 uur

DOKKUM -

Maandag werd de Dokkumer Conciërge Inne Bilker dubbel verrast. Zondagavond werd namelijk bekend gemaakt dat hij door is naar de grote finale van conciërge van het jaar 2005, nadat een geluksboodschap ingesproken door Piet Paulusma gekozen werd tot winnaar van opdracht twee. Bilker werd maandag overvallen door een cameraploeg, die bekend maakte dat Bilker genomineerd is voor het KRO-programma "De held van..."

Zaterdag werden er in Dokkum op de Breedstraat al opnames gemaakt voor het programma. Op straat werden mensen aangesproken met de vraag of men ook wist wie de held van Dokkum is. Mensen die hem kenden mochten daarover vertellen in het KRO-busje.

Maandag liet de cameraploeg eerst niets doorschemeren. Ze deden zich voor als een cameraploeg die opnames maakten in verband met een extra opdracht voor de conciërge van het jaar website. Nadat Bilker enkele gedichten voordroeg maakte de cameraploeg zich bekend als cameraploeg van het KRO-programma. Het programma "De held van.." is elke vrijdag om half acht te zien op Nederland 1. Op zondag 11 december wordt de Conciërge 2005 uitgeroepen.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

2,1 °C

5 inbraken

14 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.