2,1 °C

De verkleinde foto van de site http://www.andringa.biz/

Foto van dieven nu ook op website

do 24 november 2005 14.14 uur

GROU -

De twee mogelijke dieven die de winkel Andringa Euramco Electronics in Grou bezochten staan nu ook met een duidelijke foto op internet: http://www.andringa.biz. Ook in het Friese medialand begint het balletje te rollen en donderdag besteed Omrop Fryslân aandacht aan de bijzondere manier van 'opsporing' van de mogelijke dieven die de LCD Panasonic TV hebben meegenomen zonder te betalen.

Na de bekendmaking van de posteractie via de website De Grouster kreeg de eigenaar Andringa het verzoek van de politie de affiches te verwijderen. De affiches werden aanvankelijk door Andringa verwijderd, maar enige uren later hingen ze alweer. De eigenaar wil graag dat de verdachten gepakt worden, zodat hij het televisietoestel terug kan krijgen. Andringa trekt zich niks aan van het verzoek van de politie om de affiches te verwijderen en hij laat de zaak desnoods voorkomen.

De foto van de verdachten zijn overigens niet gemaakt door Andringa. De beelden zijn afkomstig van de beveiligingscamera's van collega Service Partner Leistra in de Hoofdstraat te Grou.

 

Regionaal nieuws

2,1 °C

5 inbraken

14 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.