Account
Logo
Zoeken
6.6 °C
© Jochem Wiersma

Gospelkoor JFP presenteert CD

za 22 oktober 2005, 23.09 uur

DOKKUM - Zaterdagavond heeft Gospel Choir Joy for People uit Dokkum haar nieuwe cd "Bound Together" gepresenteerd. Ze deed dit tijdens een concert in een afgeladen Fonteinkerk in Dokkum. Het werd wel weer tijd voor een nieuwe cd, de laatste werd acht jaar geleden gemaakt.

Hoewel Joy for People prima in staat is om zelf een avondvullend programma naar te zetten, hadden ze voor vanavond de hulp ingeroepen van TV presentator Ben Ketting. Hij is sinds 1992 presentator en programmamaker bij de Evangelische Omroep, en is onder andere bekend van het muziekprogramma "Prinsen en Prinsessen".

Bij een CD presentatie hoort natuurlijk het uitreiken van de eerste CD. De CD commissie was uiteindelijk unaniem in hun besluit dat maar één man hiervoor in aanmerking kwam. Deze eer viel te beurt aan Jan Roorda. Hij kreeg de CD uitgereikt van de voorzitter Peter Holwerda. Jan die jaren als bassist in het combo zat is nu al weer vele jaren de man achter de technische crew van Joy for People. Hij verzorgde voor deze CD de klankregie.

Het gospel choir bestaat al meer dan 30 jaar en dit alles onder de muzikale leiding van dirigent Wilco Kloosterman die al weer 5 jaar voor het koor staat. De CD waar elf nummers op staan zijn grotendeels opgenomen tijdens de concerten van het afgelopen jaar. Daarnaast zijn er ook opnames gebruikt die voor het programma "Licht op Jongerenkoren" van de Evangelische Omroep zijn gemaakt.

Het koor is erg trots op het resultaat waar de afgelopen maanden met groot enthousiasme zeer hard aan is gewerkt. De verschillende nummers op de cd variëren sterk in genre. Een CD met een boodschap vertolkt in ballads, maar ook black gospel en rock. Kortom, een cd met zeer verschillende stijlen, maar wel "verbonden met elkaar"

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369



regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij


regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.4%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
27.2%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.6%
Geen mening  
28.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!