Account
Logo
Zoeken
6.8 °C

Man bestolen van zijn Aprilia-scooter

do 29 september 2005, 18.40 uur

DRACHTEN - Een 23-jarige inwoner van Nij Beets is donderdagochtend tussen 7.25 uur en 8.00 uur in Drachten beroofd van zijn scooter. Op de Oprijlaan moest hij onder bedreiging van een vuurwapen zijn vrij nieuwe grijs-gele Aprilia afstaan.

Het slachtoffer was onderweg naar zijn werk op de kinderboerderij in Drachten, toen hij de mannen in de berm zag staan. Eén zat op een scooter, de andere drie stonden erbij. Deze drie stapten de weg op en dwongen zo het slachtoffer te stoppen. Hij moest onder bedreiging van een wapen zijn scooter afstaan, waarna twee daders ermee wegreden, gevolgd door de overige twee op de andere bromscooter.

Twee daders hebben een donkere huid en zijn +/- 24 jaar oud. De derde man had een blanke huidskleur, kort bruin haar, was +/- 26 jaar oud, had een licht baardje en droeg een lange blauwachtige jas en een spijkerboek. De vierde man had ook een blanke huidskleur van +/- 26 jaar, was ca. 1.95 meter lang en had vrij lang blond haar tot op de schouders. Hij had ook een baardje en droeg een rood met blauwe jas en een laagzittende skatebroek. Alle vier de daders spraken Nederlands en op één van de helmen van de daders zat een sticker van een tijger.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Brandweer blust brand in plezierjacht

Brandweer blust brand in plezierjacht

Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
66.8%
Ja, op aanvraag  
15.2%
Nee  
18%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin





regionaal nieuws

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk