Account
Logo
Zoeken
6 °C

Locatie Oudejaarsfeest Burgum onzeker

wo 21 september 2005, 17.35 uur

BURGUM - Discotheek Quatrebras in Noardburgum heeft een vergunning aangevraagd om het Oudejaarsfeest van Burgum 31 december aanstaande te organiseren in een feesttent op het terrein van de dancing. Dat laat de gemeente Tytsjerksteradiel weten. Het gemeentebestuur heeft liever dat het Oudejaarsfeest in sporthal De Westermar in Burgum blijft. "Met het oog op de veiligheid is dat gewoon een betere locatie. We zijn nog in onderhandeling met de discotheek en momenteel is niets zeker", zegt mevrouw De Jong van Tytsjerksteradiel.

In oktober 2004 ontstond er ook discussie over het feest omdat de gemeente dat destijds wilde verplaatsen naar Quatrebras. De jongeren trokken aan de bel en zagen die plannen niet zitten. Daardoor moest het gemeentebestuur op het laatste moment het besluit aanpassen en werd het feest voor de jongeren alsnog in de Burgumer sporthal gehouden. Nu is er dus opnieuw onzekerheid over het Oudejaarsfeest. Tevens heeft discotheek Quatrebras een vergunning aangevraagd voor een Kerstfeest op 24, 25 en 26 december in een tent bij de discotheek.

Naar alle waarschijnlijkheid gaan die plannen gewoon door, maar kan de gemeente niets zeggen over het Oudejaarsfeest. "Mogelijk zal dat toch worden gehouden in De Westermar, maar de feesttent bij Quatrebras is ook een optie", zo laat de gemeente weten. De eigenaar van discotheek Quatrebras wil voorlopig geen commentaar geven over het Oudejaarsfeest.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie








regionaal nieuws

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe