Account
Logo
Zoeken
4.5 °C

Flits: Enkele nieuwtjes van WâldNet

vr 12 augustus 2005, 19.34 uur

LEEUWARDEN - Het is komkommertijd en in plaats van energie te steken in nieuwsonderwerpen die toch niet echt belangrijk zijn, is WâldNet druk bezig om de site te verbeteren. Een aantal veranderingen is de afgelopen tijd doorgevoerd:

Wâldpykjes
De rubriek Wâldpykjes gaat helemaal verdwijnen. De items gingen vaak niet over de regio en werden naar verhouding niet goed gelezen. Daarom is besloten om afscheid te nemen van deze curieuze berichten zodat er nu plaats gemaakt kon worden voor meer zakelijk nieuws.

Nieuwsreacties
Er wordt strenger opgetreden bij de nieuwsreacties omdat WâldNet van mening is dat er slechts enkelen zijn die de boel verzieken en het niveau erg omlaag halen door alsmaar commentaar te geven. Naast het blokkeren van dergelijke gebruikers is een nieuw systeem ingebouwd. Na het plaatsen van een reactie moet de reageerder minimaal een bepaalde tijd (bijv. 30 minuten) wachten voordat er weer een reactie geplaatst kan worden.

Videonieuws
Een derde vernieuwing is Videonieuws. WâldNet is het eerste Friese medium dat videobeelden op internet toont van actuele gebeurtenissen. Nergens in Friesland is dat tot op heden mogelijk en regelmatig zult u videobeelden op WâldNet kunnen zien. Alle reeds gemaakte beelden kunt u in de nieuwe rubriek Videonieuws terugvinden.

Nieuwstegoed
De server van WâldNet verwerkt elke maand tientallen Gigabytes aan dataverkeer. Met de komst van filmpjes zal dit alleen maar toenemen. Daarom heeft de introductie van videonieuws wel consequenties voor het al jaren bekende nieuwstegoed. Het goede nieuws is dat iedere gebruiker dagelijks 5 punten meer krijgt. Voorheen was het 30 items en sinds deze week is het 35 items. De verdeling is sinds vrijdag als volgt geworden:

Aantal: 1 : nieuwsbericht
Aantal: 5 : fotonieuws
Aantal: 10 : videonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381


regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand


Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.5%
Nee  
55.3%
Maakt me niet uit  
18.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!