Account
Logo
Zoeken
7.1 °C

© WâldNet |  En hier is het allemaal om te doen...

Wedstrijd: ontwerp logo voor T-diel

vr 8 juli 2005, 10.42 uur

BURGUM - Deze week raakten lezers van deze site niet uitgepraat over het nieuwe logo van de gemeente Tytsjerksteradiel. Uit de Wâldpoll bleek dat 3 op de 4 mensen het nieuwe logo helemaal niks vindt of ze beschouwen het ontwerp als weggesmeten geld. Ook een bedrijf uit de regio klaagde over het feit dat een vormgever buiten de eigen gemeente werd gekozen voor de opdracht. Maar bovenal was de kritiek op het ontwerp zelf.

WâldNet schrijft daarom een prijsvraag uit om een nieuw logo te creeëren voor Tytsjerksteradiel. We dagen de reclamebedrijven en webdesigners uit om te laten zien wat voor creativiteit ze in huis hebben. De inzendingen zullen online worden gezet. Heb je geen reclamebedrijf maar ben je wel creatief? Stuur dan ook je ontwerp in en misschien is dit wel het begin van je eigen onderneming... Van Dokkum tot Drachten, iedereen mag meedoen!

Uiteraard zal de winnaar democratisch worden gekozen en behaalt deze eeuwige roem op WâldNet. Mail je ontwerp vóór 15 juli 2005 naar: wedstrijd@waldnet.nl Maximaal één ontwerp per inzender en we publiceren de logo's op anonieme wijze waardoor er alleen op resultaat en democratisch zal worden beoordeeld. Dit gebeurt dan vanaf de 16e. WâldNet heeft geen aanbestedingsbeleid nodig en kiest gewoon de beste! Inzenders krijgen ook gratis 250 punten nieuwstegoed. Stuur dan je ip-adres ook mee. De winnaar krijgt ook een leuke prijs aangeboden!

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Brandweer blust brand in plezierjacht

Brandweer blust brand in plezierjacht

Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
66.8%
Ja, op aanvraag  
15.2%
Nee  
18%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin





regionaal nieuws

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk