Account
Logo
Zoeken
12.9 °C

Workshop Mindfulness

GORREDIJK - Op woensdagavond 5 oktober gaat Wilma Westers een workshop geven over Mindfulness. Zij is een gecertificeerde en ervaren mindfulnesstrainer. Wil je jezelf leren om beter met stress om te kunnen gaan of beter je eigen grenzen te kunnen bewaken? Mindfulness is een praktische manier om meer rust en kalmte in je leven te integreren. Juist in onzekere tijden kan mindfulness je helpen om je veerkracht te vergroten. Het helpt je om een duurzame manier met veranderingen om te gaan, je concentratievermogen verbetert en je leeft met meer aandacht. Je leert bewust te worden van ondermijnende gedachten, zodat je een negatieve gedachtenstroom kunt stoppen en veranderen.

Gun jij jezelf meer rust en kalmte? Wil je jezelf graag veerkrachtiger maken voor
onzekere periodes? Bewuster in het leven staan? Door veel te oefenen met mindfulness gaat je dat zeker lukken. De oefeningen zijn op zich makkelijk, wat het moeilijk maakt is om het steeds op te brengen om te oefenen. Zoals met sportactiviteiten: zonder regelmatige inzet en oefening verslapt al gauw je discipline en motivatie.

Wil je zelf ervaren hoe een aantal mindfulness-oefeningen voor je werken, kom dan naar de workshop op woensdagavond 5 oktober van 19:00 – 20:30 bij Daan’s Drogisterij & ontdek praktische tips die je daarna direct kunt toepassen voor meer rust.

Zou je van te voren willen laten weten of je ook komt? Je kunt je aanmelden via onze website www.daansdrogisterij.nl/nieuws of rechtstreeks te gaan naar https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-mindfulness-toepassen-voor-meer-rust-kalmte-425008731557

Waar:Daan's Drogisterij
Plaats:Gorredijk
Datum:05-10-2022
Aanvang:19.00 uur