Account
Logo
Zoeken
9.8 °C

Metal Alliance Fest

DOKKUM - Op vrijdag 21 oktober presenteert Dokk’em Open Air in samenwerking met het Belgische DMC Agency de eerste editie van Metal Alliance Fest in De Lantaarn in Dokkum. De beste bands uit de Europese underground slaan de handen ineen voor een avond vol gitaargeweld.



WOLF

Het Zweedse Wolf maakt al vanaf medio jaren negentig compromiloze heavy metal. De band staat garant voor een flinke dosis speelvreugde, kracht en energie en heeft getoerd met onder meer Saxon, Tankard en Trivium.



METHUSALEM

Het Friese Methusalem maakt sinds het begin van dit millennium energieke heavy metal vol flitsend gitaargeweld, rollende dubbele kick, pompende bas en sterke vocalen.



ETERNAL BREATH

De songs van Enternal Breath uit België staat bekend om zijn ijzersterke riffs. Al meer dan 25 jaar bestormen ze de podia gewapend met goed in elkaar zittende heavy thrash songs.

ADDICT

Addict uit Koblenz (D) maakt een meesterlijke blend van 80s en 90s metal. Dit alles uitgevoerd met het brute geluid van nu.



ATMORAN

De vijf Dokkumer jonge metalheads van Atmoran maken alternatieve metal geïnspireerd door bands als Lamb of God, Amon Amarth en een zelfs een beetje Radiohead.

Waar:De Lantaarn
Plaats:Dokkum
Datum:21-10-2022
Aanvang:19.00 uur