Account
Logo
Zoeken
7 °C

NH Café: Dorpsstraat 3 x Huub Prins

LEEUWARDEN - Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor vijf euro ben jij erbij.

Dorpsstraat 3
De muziek van Dorpsstraat 3 balanceert tussen post-punk en synthwave, maar haalt inspiratie uit verschillende soorten muziek die zowel geografisch als in tijd uit hele verschillende plekken vandaan komen en gooit dit allemaal bij elkaar. Soms lijkt het alsof deze invloeden altijd al samen hoorden en soms word je erdoor in de war gebracht. Op deze manier vertelt Dorpsstraat 3 verhalen die je nog niet gehoord hebt.

Huub Prins
Het Nederlandstalige pop-extravaganza alter-ego van Elias Elgersma, die je wellicht zou kennen van The Homesick en Yuko Yuko. In 2020 bracht de in Groningen gevestigde muzikant zijn eerste albums Buitenspel en De Rat uit, gekenmerkt door eigenaardige en zelfreflectieve nederpop liedjes over vriendschap en slechte gewoontes. In maart 2022 bracht de markante vocalist zijn album Hoofdpersoon uit, geïnspireerd door artiesten als MAM, The The en Kate Bush.

Zaal: NH Café

Waar:Neushoorn
Plaats:Leeuwarden
Datum:18-11-2022
Aanvang:21.00 uur