Account
Logo
Zoeken
7.9 °C

Welcome to the Niley

LEEUWARDEN - Tijdens de eerste editie van Welcome to the Niley draait het allemaal om de nieuwe sensatie Zanger Niley, die ook deze avond acte de présence zal geven. Voor de gelegenheid heeft Zanger Niley een aantal van zijn favoriete artiesten gevraagd om deel te nemen aan dit gezellige feest! Je kunt genieten van DJ De Rooie Jager, Eamel de Hûnekop, Arie van De Dikke Lul Band en natuurlijk Zanger Niley zelf!

Zanger Niley
There’s a new sheriff in de kroeg en zijn naam is Zanger Niley! Deze goudeerlijke tank van een man heeft besloten om zich te storten op een nieuwe markt; de minder gezellige mensen in je lokale bruine café of après ski-hut! Voor het volk, door het volk. De beste zanger die hij zelf kent. Een ode aan Lucille Werner? Of liever een hardstyle cover van het emotionele nummer Hurt? Zanger Niley is van alle markten thuis. Van knuffelrock tot thunderdome. Kortom; voor ieder wat wils, dus tap nog een biertje en zing uit volle borst mee!

DJ De Rooie Jager
Hij sloot de grote tent van Zwarte Cross af, zegevierde op Paaspop, Lowlands en regeert al sinds 2005 op Speedfest Eindhoven: DJ De Rooie Jager. Waar het fenomeen uit Klazienaveen ook gaat, hij laat afgebroken feesttenten en uitgeputte, voldane mensenmassa’s achter door rock, happy hardcore, metal, schlager en de hits van onze ouders bij elkaar te gooien. Iedere intro is een verrassing, een aha-erlebnis en heel soms ook een provocatie als het een beetje duf dreigt te worden. Er staat wat op het spel immers: Het feestje.

Eamel de Hûnekop
De bekendste troubadour die jullie deze avond gaan aanschouwen brengt al sinds 2009 zijn wanklanken van de werkvloer op monsterachtige wijze in het Frysk. Na het uitbrengen van het cinematografische wapenfeit Stjer is hij weer klaar om menig podium te slopen met hits als ‘Rûchhouwer’, ‘Jappie Kommando’ en 'Wy kam fram Fryslân'. Kom een Monstershot drinken en meeblèren met deze hits!

Arie van De Dikke Lul Band
Arie kan natuurlijk niet ontbreken op de betere feestjes en behoeft ook geen lange introductie. Al dertig jaar lang houdt deze topact bloemlezingen over bloemetjes en bijtjes op een feestelijke manier. Ook hier betreft het een act die intimiteiten niet schuwt dus zing luidkeels mee met hits als ‘Verrek er zit een lul in m’n bek’, ‘Dikke lul’ en het onofficiële volkslied ‘Op je ballen naar de wallen’.

Deze datum is niet zomaar uitgekozen, je hoeft dit jaar geen snoep in te slaan maar je mag uiteraard wel je lampion meenemen! 11 November is de dag dat je in op Welcome to the Niley biertjes drinken mag!

Zaal: NH Café

Waar:Neushoorn
Plaats:Leeuwarden
Datum:11-11-2022
Aanvang:20.00 uur