Account
Logo
Zoeken
8.6 °C

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

LEEUWARDEN - Dit najaar zal Martijn Fischer te bewonderen zijn tijdens zijn exclusieve clubtour ‘Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes’. In Neushoorn slingert hij de grootste en bekendste hits van André Hazes de zaal in! Hij doet dit samen met zijn complete live band waar hij al jaren mee optreed. Drie jaar na zijn laatste succesvolle clubtour is het de hoogste tijd om weer op tour te gaan in de poppodia.

Martijn Fischer is een Nederlandse acteur en zanger die onder andere bekend staat om zijn verschillende vertolkingen van André Hazes. In 1997 studeert hij af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht waarna zijn carrière als acteur snel een vlucht neemt.

Door de jaren heen heeft hij rollen gespeeld in tal theater, televisie- en filmproducties. Je kan hem dus onder andere kennen van Gooische Vrouwen, Goede Tijden en Onze Jongens. In 2012 kruipt Martijn voor het eerst in de rol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’. Hierna volgen nog vele vertolkingen.

Verwacht een grandioze en hartverwarmende avond vol met bekende meezingers voor zowel jong als oud.

Yentl
Het voorprogramma is in handen van singer-songwriter Yentl, die haar thuis heeft in Nederland, maar haar muzikale wortels vond in Nashville, TN. Met haar ukelele meandert ze op eigen wijze tussen de gebaande wegen van country en pop, met hier en daar een soulful parallelweg en soms een afslag naar gospel. Haar sound en songs leveren haar vergelijkingen op met Sara Bareilles, Brooke Fraser, Cam, Lucie Silvas en Amy Grant. Toch heeft ze een onmiskenbare eigenheid die kwetsbaarheid en eenvoud omarmt, terwijl ze diepgang in balans brengt met catchy melodieën. Dat gezegd hebbende, is het uiteindelijk haar gevoelige en pakkende stem die je volledig ieder liedje dat ze zingt binnen trekt.

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Waar:Neushoorn
Plaats:Leeuwarden
Datum:22-10-2022
Aanvang:19.30 uur