Logo
Zoeken
Zoeken
7.3 °C

Comedy Night

LEEUWARDEN - Comedy Night in Neushoorn is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Met de beste comedians uit Nederland belooft het vanavond weer een hilarische avond te worden!

We toveren de Grote Zaal om tot een echte comedyclub met spotlight, bistromeubilair en grote rode gordijnen. De MC praat de boel aan elkaar, terwijl de drie comedians in rap tempo de meest absurde en hilarische verhalen vertellen. Geniet tijdens een ongedwongen avond met een drankje binnen handbereik van rauwe humor, scherpe teksten en keiharde grappen.

Ronald Smink
Hij heeft in het comedy-landschap een zeer eigen en unieke stijl wat hem zeer origineel maakt. Bevers en Indianen op de snelweg, Friese strippers of Gothics bij de voordeur, bij deze absurde Fries kan je alles verwachten.
Ronald is de oprichter van Comedytunes. In 2007 won hij het Groninger Studenten Cabaret Festival met de jury en publieksprijs. De afgelopen jaren speelde hij zijn avondvullende voorstellingen door heel Nederland. Zijn show Out of the box was ook te zien op Videoland en Omrop Fryslan. Daarnaast is Ronald ook vast lid bij het Utrechtse Comedy collectief het Comedyhuis. Momenteel speelt hij zijn voorstelling Bei sein ist Mitmachen.

Fuad Hassen
Allereerst, Fuad Hassen is de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar.
Hij won in 2013 de finale van de Cameretten Festival. Waar Fuad op het podium staat is het feest. Elke zaal weet hij feilloos om zijn vinger te wenden. Fuad speelt avondvullend door het hele land, momenteel speelt hij zijn voorstelling: Remmende voorsprong. De kracht van Fuad is dat je al vrolijk wordt als je hem ziet en dan moeten de grappen nog komen. Het is een comedian die je niet snel zult vergeten.

Jurg van Ginkel
Jurg is een comedian die elke zaal op zijn kop kan zetten. Vaak wordt hij ingezet als MC omdat hij binnen een paar seconde de zaal om zijn vingers weet te binden. Jurg is ook één van de vaste gezichten van het Comedyhuis. De wereld die Jurg op het podium laat zien is een wereld waar iedereen wel in zou willen leven.

Bas Birker
Bas is vaak een van de vaste headliners op de Comedytunes Comedynight. Deze geboren Brabander wonend in Antwerpen windt elke zaal om zijn vinger. Bas heeft overal gespeeld van de kermis in Boxtel tot aan Lowlands, Rockwerchter en het Sportpaleis van Antwerpen. Het maakt ook niet uit, overal waar Bas komt gaat de zaal plat.

Zaal: Grote Zaal | Type: Zitplaatsen | Gratis garderobe

Waar:Neushoorn
Plaats:Leeuwarden
Datum:29-12-2022
Aanvang:20.00 uur