Account
Logo
Zoeken
9.6 °C

Beunhok Festival

TWIJZELERHEIDE - Op zaterdag 22 oktober 2022 vindt voor de eerste keer het Beunhok Festival plaats in de verwarmde loods aan het Wyldpaed Oast bij Twijzelerheide. Een heel gewone loods wordt groots omgetoverd tot een complete feestschuur wat ruimte biedt voor zo’n 1000 bezoekers! Een allround muziekfestival met een adembenemende lichtshow! De eerste van de line-up zijn De Doelleazen, de vetste Friese party act van dit moment! Wereldberoemd in Fryslân en gegarandeerd feest! Daarnaast zal zanger Bertus en Johhny de Vries optredens verzorgen!!



Het Beunhok Festival wordt georganiseerd door een vriendengroep die al jaren bekend zijn als hun gelijknamige jeugdkeet “@Beunhokbv”. In samenwerking met Moonlight Events heeft dit festival alles in zich om de komende jaren uit te groeien tot een toonaangevend festival in Fryslân. Aanvang Beunhok Festival is 20.00 uur, deuren zijn open vanaf 19.00 uur.



Kaarten zijn vanaf nu online verkrijgbaar bij MGTickets.nl en kosten in de voorverkoop 15,- euro. Aan de deur 20,- euro.



Kijk ook op www.facebook.com/Beunhok.festival

Waar:Wyldpaed Oast 5 Twijzelerheide
Plaats:Twijzelerheide
Datum:22-10-2022
Aanvang:19.00 uur
 

Moonlight Events

Twijzelerheide
0636183904