Account
Logo
Zoeken
8.9 °C

Diggy Dex

LEEUWARDEN - Draai met Diggy Dex mee op het lied van het leven in de Carrousel clubtour! Vele nummers van zijn nieuwe album passeren de revue, maar ook bekende hits als ‘Treur Niet’ en ‘Slaap lekker’ komen voorbij in zijn energieke liveshow in Neushoorn.



In zijn verhalen op melodieën neemt de Amersfoortse ‘chanson’ rapper je mee op reis naar zijn binnenwereld. Hij blijft hierbij trouw aan zijn muzikale erfgoed hiphop, en voelt tegelijkertijd de drive om andere muzikale paden te bewandelen. Zo is Franse popmuziek, net als voor het album Karavaan, een grote bron van inspiratie voor Carrousel.



Op zijn muzikale reis legt Diggy Dex veel memorabele momenten vast. Zo schitterde hij in 2020 in het programma Beste Zangers en liet hij bij de succesformatie The Streamers blijken dat het pad van zang hem niet onbekend is. Dit is zuiver te horen op zijn laatste album, waar zijn zangstem een prominente plek inneemt.



De Carrousel draait door! In 2022 breidt Diggy Dex het album uit met een aantal nieuwe liedjes, waaronder ‘Kan Het Niet’ met Glenn Faria, en het al verschenen nummer ‘Wie Is Hier Nou Gek’. Diggy Dex en zijn bandleden staan te trappelen om het uitgebreide album live met jou te beleven en samen op de carrousel weg te duizelen, te dromen en te bezinnen!



Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Waar:Neushoorn
Plaats:Leeuwarden
Datum:29-10-2022
Aanvang:19.30 uur