21,1 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WALDSEITS
Massage wordt in Drachten gegeven.Alles klachtgericht. Speciaal hulp bij vermoeidheid en stress.De kosten voor een totale massage €30

Overal in de wereld door alle tijden hebben mensen zich bezig gehouden met massage. Ook mensen die van niets weten doen dat onbewust. Door te wrijven over een lichaamsdeel dat pijn doet. De meest toegepaste massage vorm is strijken en wrijven over het lichaam. Massage heeft zeer grote invloed op het zenuwstelsel, de gewrichten, spieren en de hormoon huishouding. De massages werken zeer goed tegen vermoeidheid, traagheid, een zwaar hoofd, pijn in de heupen, verstopping

21 januari 2013  (Andries Pieter Zijlstra uit Drachten)
 
Recepten zijn welkom.Van vroeger of iets later datum.Ook drank recepten uit Friesland.Ga je gang.
WEEGBREE,
Recept van een Armeense familie uit Drachten.De verhoudingen van dit recept moet uzelf aanvoelen.RijstChampignonsGekookte kipWeegbree.Rijst koken en vermengen met de gekookte kipen de champignons.Verse weegbree plukken,groeit gewoon in,t veld.De weegbree gaar koken en op smaak brengen zoals u dat gewend bent met spinazie.Dit als laatste over de rijst die vermengd is met de kip en champignons doen.Bent u geen vleeseter dan de kip vervangen door tofu.Verandering van spijs doet eten.

21 januari 2013  (Andries Pieter Zijlstra uit Drachten)
 
http://sweetbaking.webklik.nl

12 januari 2013  (annette de vries uit Drogeham)
 
voor al u taarten en cupcakes

12 januari 2013  (annette de vries uit Drogeham)
 
www.mgb-burgum.nl
Allround dienstverlening en handelsonderneming in machines,gereedschappen en lifestyle producten.


10 januari 2013  (Bert Merkus uit Burgum)
 
Voedings- en gewichtscoach Corrie Nauta begeleidt kinderen en volwassenen op een verantwoorde manier naar een gezond gewicht.
Voordelige tarieven en flexibele openingstijden.
www.corrienauta.nl

26 december 2012  (Corrie Nauta uit De Westereen)
 
Wij zijn al jaren lang actief met het in- en verkopen van gebruikte bestratingsmaterialen. Er is een constante voorraad van 100.000-120.000 m2 op de opslag te Nuis(Gr.) Alle materialen zijn in diverse soorten en maten leverbaar.

Gebruikte bestratingsmaterialen zijn nog altijd op de markt om bijvoorbeeld
•projecten in oude stijl te herstellen
•op betonproducten kosten te besparen
•om de rustieke bestrating in combinatie te gebruiken met een oude boerderij/woning

Voor ons bestratingsmaterialen hebben wij een sorteerinrichting ontwikkeld.

Met deze machine verwerken( schoonmaken, puin, zand en kapstuk vrijmaken) wij het ingekochte product, zodat wij alleen hele materialen aan de klant/afnemer kunnen leveren.
Dit is een groot voordeel voor de klant, want het geleverde materiaal kan allemaal verwerkt worden, en kosten achteraf besparen ivm afvoeren van puin en zand.

Voor al uw vragen en gewenste informatie, kunt u verder op de website antwoord krijgen. Wij hebben alle materialen apart voor u verwerkt met de bijbehorende informatie.


03 december 2012  (Postmus Nuis uit Nuis)
 
Christelijke kinderopvang in Buitenpost. De planning is dat CKO Krummel start op maandag 7 januari 2013 met het kinderdagverblijf (0 – 4 jaar)Maar u kunt zich nu al opgeven!

30 november 2012  (Gertjan de Jong uit Drachtstercompagnie)
 
Postmus Nuis is een fleurig bedrijf met een actueel assortiment aan tuinproducten. U kunt bij ons terecht voor basisproducten als zand en tuinhout, maar ook voor de afwerking moet u bij ons zijn. Een sfeervolle presentatie van tuinmeubelen en tuinaccessoires is wat u vindt in onze winkel van maar liefst 3.500 vierkante meter. In onze vrij toegankelijke showtuin vindt u moderne en klassieke variaties in bestrating.29 november 2012  (Postmus Nuis uit Nuis)
 
Site met informatie over de jaarlijkse volkskerstzang die gehouden wordt in Drachten

05 november 2012  (G. de Jong uit Drachtstercompagnie)
 
1.Bakkeveen Online570
2.Namix534
3.De garagedarters120
4.Houwink Webhosting98
5.Persbureau Ameland89
6.Weerstation LWD70
7.Strietman Fotografie68
8.Het Dorp Driezum54
9.Naaktstrandje53
10.www.tadesmedes.nl52
11.Noordsat42
12.Homesite poortinga41
13.HCR 't Roodhert31
14.Ferdivedaasje30
15.DME opnamestudio29