Account
Logo
Zoeken
9.6 °C
Grote Verkoop Lichtpuntloods zaterdag 25 maart
© WâldNet |  Ook zijn er gedurende de gehele dag verlotingen van mooie prijzen bij het draaiend rad

Grote Verkoop Lichtpuntloods zaterdag 25 maart

di 21 maart 2017, 17.30 uur

KOLLUMERSWEACH - Zaterdag 25 maart organiseert kringloopwinkel "De Lichtpuntloods" weer haar halfjaarlijkse GROTE VERKOOPDAG. Het afgelopen halfjaar hebben de vrijwilligers weer zeer veel mooie en bijzondere artikelen voor u verzameld, waaronder veel antiek. Alles wordt te koop aangeboden voor zeer aantrekkelijke prijzen. Met 4.300 m2 vloeroppervlak is de Lichtpuntloods de grootste kringloopwinkel van het noorden. Zo vindt u een grote collectie (antieke) kasten, tafels en stoelen, bankstellen gereedschap, kleingoed, elektronica, kleding, schoenen, bedden, boeken enz.

Ook zijn er gedurende de gehele dag verlotingen van mooie prijzen bij het draaiend rad. Kortom, het belooft een bijzonder en groots evenement te worden, met onder meer een optreden van trekzakgroep GERS. Er zijn gezellige zitjes en er is koffie, thee, frisdranken, snert, patat en snacks verkrijgbaar. De opbrengsten uit de Lichtpuntloods komen geheel ten goede aan de Opvangboerderij van Lichtpunt, ook in Kollumerzwaag. Hier worden mensen opgevangen die tussen wal en schip zijn geraakt, vaak als gevolg van psychosociale problemen.

Verdere informatie vindt u op onze websites: www.lichtpuntloods.nl (kringloop) en www.lichtpuntinfo.nl (Opvang en Ontmoeting).

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie





regionaal nieuws

Motorrijder gewond bij botsing met auto

Motorrijder gewond bij botsing met auto