13,6 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren


© WâldNet | Er zijn in elk geval voertuigen en andere goederen in beslaggenomen

Inval bij growshop in Drachten

Publicatie: 
wo 15 februari 2017 15.00 uur

DRACHTEN -

De politie heeft woensdag een inval gedaan bij de growshop Het Groene Doel aan de Roef 15c in Drachten. Er zijn bergingsvoertuigen ter plaatse gekomen om goederen in beslag te nemen. Het is op dit moment nog onduidelijk wat er allemaal precies in beslag is genomen. In elk geval is er bij deze inval door de politie een auto, heftruck, aanhanger en andere goederen in beslaggenomen.

De inval was onderdeel van een onderzoek naar grootschalige hennepteelt en witwassen. Er zijn op diverse locaties in Friesland en Groningen zoekingen gedaan. Deze invallen zijn gericht op het in beslag nemen van hennep, geld, waardevolle goederen, administratie en goederen waarmee henneplocaties worden ingericht.

Er zijn volgens de politie in totaal vijf personen aangehouden. Het gaat om een 35-jarige man uit Gorredijk, een 54-jarige man uit Drachten, een 28-jarige man uit Heerenveen en een 56-jarige man en een 52-jarige vrouw uit de gemeente Grootegast. Er werd op diverse plekken zoekingen gedaan. In een loods aan de Elingsloane werd een hennepkwekerij aangetroffen. Verder werden er kwekerijen aangetroffen aan de Eesterweg in Doezum en de Meester Zuidemastraat in Haulerwijk.

FOTONIEUWS
    

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS

13,6 °C

Meting: 00.35 uur

24 inbraken

(30 dagen)

26 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden