13,6 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

TFS pakt nodige punten voor kampioenswedstrijd

Publicatie: 
ma 13 februari 2017 14.41 uur

DRACHTSTERCOMPAGNIE -

Zaterdagmiddag reisde het vlaggenschip van TFS af naar Nieuwleusen om het op te nemen tegen d'Ommerdieck. De ploeg uit Nieuwleusen staat lager op de ranglijst, maar wist eerder al te winnen van andere titelkandidaten.

TFS begon niet scherp aan de wedstrijd en stond binnen zes minuten al met 5-0 achter. Gelukkig brak er geen paniek uit bij de Kompenijsters. Al snel werd deze achterstand omgezet naar een 6-7 voorsprong. Conditioneel is het jonge team van TFS sterker en wist hierdoor ook steeds de voorsprong te behouden. Toch wist d’Ommerdieck wel enigszins bij te blijven en werd de voorsprong nooit groter dan vijf doelpunten.

Na rust wisten alle vier de dames van TFS op rij te scoren en brachten zo de stand op 12-17. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten bij een eindstand van 17-21.

Door deze overwinning heeft TFS de kampioenswedstrijd op zaterdag 4 maart om 19:30 uur in Houtigehage tegen de nummer twee van de poule, de Eemvogels uit Soest. De uitwedstrijd eindigde in een remise, het belooft dus een spannende avond te worden.

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS

13,6 °C

Meting: 00.30 uur

24 inbraken

(30 dagen)

26 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden