Account
Logo
Zoeken
9.1 °C

Winst voor KV Flamingo’s

zo 12 februari 2017, 20.06 uur

BUITENPOST - Wederom winst voor KV Flamingo’s na spannende wedstrijd
Met een aantal nipte overwinningen op rij begon Flamingo’s 1 op zaterdag 11 februari tegen Elko 1 uit het Drentse Elim aan wat opnieuw een spannende strijd zou gaan worden. In de sfeervolle sporthal de Houtmoune startten zij met de wedstrijdbal die aangeboden werd door Herke van der Kooij en Meint Pilat, de pakes van speler Herman Pilat.

De eerste minuten waren voor de gasten, waardoor zij op een kleine voorsprong van twee punten kwamen. Gelukkig konden ze niet verder uitlopen en werd er aan de kant van Flamingo’s de aansluitingstreffer gemaakt. De rest van de eerste helft is het gat tussen de twee teams niet groter geweest dan deze twee punten en de rust werd ingeluid door scheidsrechter M. Bruining, met op het scorebord op een gelijke stand van 10-10.

Ook de tweede helft behielden beide teams de kracht van het scoren. Om en om wisten zij de korf te vinden en hiermee op voorsprong te komen. Pas in de slotperiode van deze spannende wedstrijd wisten de Flamingo’s uit te lopen met drie punten waardoor de laatste vijf minuten ingingen met een stand van 19-16. Elko was echter nog niet van plan om op te geven en zij wisten de korf nog tweemaal te vinden voordat het laatste fluitsignaal klonk: 19-18 winst voor de thuisploeg.


De Tamminga-formatie heeft wederom een nipte, maar zeker verdiende overwinning binnen weten te slepen en gaat vol goede moed de laatste wedstrijden tegemoet. 4 Maart spelen zij als koplopers van de klasse 3B in Oldeberkoop tegen Lintjo 1 die op dit moment 4e staat.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende


kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer