11 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

WSG DraGor verliest uit-wedstrijd

Publicatie: 
zo 12 februari 2017 16.59 uur

DRACHTEN -

Zaterdag moest DraGor het opnemen tegen de nummer 4 uit de competitie. Uit werd verloren met 11-4. DraGor wist wat ze te wachten stond. Aanvoerder Mitchell van den Adel had voor de wedstrijd al gezegd dat er niks te verliezen was, alleen maar te winnen.

Eerste periode was voor DraGor om in te komen, Twente had niet veel moeite om het net te vinden, daardoor stond het 0-3 voor Twente.

In de 2de periode was DraGor beter op dreef, alleen wilde de bal niet het doel in. Veel kansen gehad maar niet mogen afmaken. Pieter Veenstra kreeg een strafworp tegen maar keeper Tim Hoitinga wist deze te keren. Helaas een rebound bal, waardoor Twente nog een keer mocht aanvallen. Deze aanval werd ook weer afgeslagen. Twente had deze periode maar 2 keer het net kunnen vinden. Tussenstand: 0-5 voor Twente.

De derde wist DraGor zich te herpakken en in te lopen op Twente. Er werd meer bewogen en de midvoor, Dean Damstra kon deze keer meer aangespeeld worden. Zo kwamen er meer uitsluitingen aan de kant van Twente en kon DraGor scoren. Coen Bakker wist ook de verdediging van Twente meerdere malen te verschalken. Eindstand derde periode: 4-7 voor Twente.

De laatste periode was meer een rollercoaster voor DraGor, want het ging momenten heel erg goed, maar ook momenten wat minder. De mindere momenten wist Twente beter in hun voordeel te benutten, waardoor ze konden uitlopen en de wedstrijd in het slot konden gooien.

Eindstand 6-12 voor Twente. Doelpunten gemaakt door Coen Bakker 2x, Mitchell van den Adel 2x, Magchiel Groen, en Johan de Haan.

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS

11 °C

Meting: 06.45 uur

24 inbraken

(30 dagen)

26 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden