2,4 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

Pikstart Wêz Handich/DOW zorgt voor winst

Publicatie: 
ma 12 december 2016 10.44 uur

ROTTEVALLE -

Zondag stond voor Wêz Handich/DOW de thuiswedstrijd tegen Phoenix uit Zoetermeer op het programma. De gasten stonden voorafgaand aan de wedstrijd een punt boven de combinatieploeg uit Rottevalle/Eastermar, dus het beloofde een spannende ontmoeting te worden.

Wêz Handich/DOW kwam prima uit de startblokken. Door een aantal strafworpen en afstanders stond de thuisploeg na de eerste vijf minuten op een 4-0 voorsprong. Phoenix deed vervolgens iets terug door een uitstarter te scoren. Vervolgens zorgde een serie van vijf afstandstreffers voor een ruime marge van 9-1. Aan het einde van de eerste helft pakte de ploeg uit Zoetermeer de draad weer op, waardoor de ruststand werd bepaald op 13-8.

Na rust bracht een afstandsschot de gasten terug op een marge van vier doelpunten. De spanning leek daarmee terug te komen in de wedstrijd, maar een vrije bal en een uitstarter brachten de blauwhemden weer naar een comfortabele voorsprong van 6 treffers. De kracht van de Ferwerda formatie zat hem deze wedstrijd in de teamprestatie waarbij iedere speler minimaal twee keer wist te scoren. Uiteindelijk werd de wedstrijd redelijk eenvoudig met 26-19 gewonnen.

Wêz Handich/DOW klimt daarmee op de ranglijst naar de derde plek in de eerste klasse A. Koplopers OWK en KIOS lieten geen steken vallen en voeren met twee punten voorsprong de ranglijst aan. Volgende week reist de ploeg uit Eastermar/Rottevalle af naar Rijswijk voor het duel met Refleks.

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS

2,4 °C

Meting: 08.30 uur

18 inbraken

(30 dagen)

26 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden