2,4 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

Elko 1 – Flamingo’s 1

Publicatie: 
zo 11 december 2016 19.55 uur

BUITENPOST -

Elko 1 – Flamingo’s 1

Op zaterdag 11 december stond de wedstrijd tegen Elko 1 in Elim op het programma. Na de matige wedstrijd van vorige week was Flamingo’s vastbesloten om het deze week beter te doen. Om 17.00 uur klonk het fluitsignaal en kon de Tamminga-formatie los.

Het openingsdoelpunt kwam van Flamingo’s. Ook Elko wist al snel de korf te vinden. Zo ging het in de eerste fase van de wedstrijd gelijk op. Door persoonlijke fouten van Flamingo’s was het Elko dat voor rust een gat wist te slaan. Er werd gerust met een 12-8 achterstand.

Na de rust was het zaak dat Flamingo’s z’n eigen spel bleef spelen en op zoek te gaan naar goede kansen. Het was Flamingo’s dat het scherpst uit de kleedkamer was gekomen en verkleinde de achterstand tot 12-11. Vanaf dit punt vielen de doelpunten aan beide kanten. Als Flamingo’s de gelijkmaker te pakken had, was het Elko dat de voorsprong weer wist te pakken. 18-18 was de laatste gelijke stand. Flamingo’s hield het hoofd koel en door een aantal goed uitgespeelde aanvallen wisten ze de voorsprong te pakken. Elko kon de achterstand niet meer verkleinen en Flamingo’s wist de wedstrijd te beslissen op een eindstand van 19-22.

Kan Flamingo’s tegen Lintjo wederom het hoofd koel houden? Komt dat zien in de laatste wedstrijd van het kalenderjaar. De wedstrijd wordt gespeeld om 19:40 uur met voorafgaand de wedstrijd van Flamingo’s 2 om 18:30 uur.

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS

2,4 °C

Meting: 08.30 uur

18 inbraken

(30 dagen)

26 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden