Account
Logo
Zoeken
8.3 °C

Deze vrijstaande woning is gelegen op een mooie woonstand, aan de doorgaande weg in Drogeham

Huis van de maand: De Sannen 10 in Drogeham

ma 31 oktober 2016, 15.45 uur

DROGEHAM - De Sânnen 10 te 9289 HK Drogeham

Vraagprijs € 189.000,- k.k.

Deze vrijstaande woning is gelegen op een mooie woonstand, aan de doorgaande weg, is bovendien zeer goed onderhouden en beschikt over een aangebouwde garage en een houten berging op een perceel eigen grond van ca. 405 m².

Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning was ca. 1950, maar in 1974 is de woning geheel verbouwd en uitgebreid. Dat de woning in de afgelopen jaren goed onderhouden en gemoderniseerd is blijkt wel uit de volgende opsomming: in 1998 voorzien van nieuwe dakgoten, in 2000 nieuwe dakpannen, in 2009 is het schilderwerk aan de buitenzijde uitgevoerd, de badkamer en het toilet zijn in 2007 vernieuwd, tevens is in 2007 de moderne inbouwkeuken geplaatst, de gehele centrale verwarmingsinstallatie en de Nefit Combiketel is van 2000.

Het oudste dorp van Achtkarspelen ligt het meest westelijk in de gemeente op een hoge zandkop. Drogeham heeft een goed voorzieningenniveau, ook wat winkels en dergelijke betreft. Het dorp is wijd en zijd bekend door de jaarlijkse Gondelvaart op wielen. Tevens is Drogeham centraal gelegen ten opzichte van Groningen, Leeuwarden en Drachten.

Indeling:
Voorentree, hal met trapopgang, woonkamer met schouw, slaapkamer met vaste wastafel en vaste kast, nu tevens voorzien van een wasmachineaansluiting, suitedeuren naar de woonkeuken met een fraai uitzicht op de tuin en de straat, de inbouwkeuken is in 2007 geplaatst en voorzien van inbouwapparatuur (1 ½ spoelbak, vaatwasser, combi-magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap), provisiekast met mogelijkheid voor een koelkast, achterentree met plavuizenvloer, badkamer (2007) met douchecabine, meubel met vaste wastafel en handdoekradiator. Het toilet is tevens in 2007 vernieuwd en voorzien van een fonteintje.

Aangebouwde stenen garage, deze is voorzien van een betonvloer, loopdeur naar tuin, aansluiting wasmachine en elektrisch bedienbare garagedeur.

Eerste etage:
overloop, vaste kast, slaapkamer met vaste kast, enkel glas, slaapkamer met deur naar platdak, slaapkamer aan de voorzijde met vaste kasten.

Rondom de woning ligt een verzorgde tuin, de achtertuin is tevens voorzien van een houten tuinhuisje met openslaande tuindeuren. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland




regionaal nieuws

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt


kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof