11 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren


De Braziliaanse Kelly Riedstra-Daros richt zich op de groeiende vraag naar specialistische behandeling van wenkbrauwen

Wenkbrauw- en ontharingsspecialist in Drachten

Publicatie: 
do 07 juli 2016 12.00 uur

DRACHTEN -

Vrouwen in Drachten en omgeving kunnen gebruik maken van Braziliaanse schoonheidstechnieken, in het bijzonder voor het bijwerken van wenkbrauwen en voor ontharing. De Braziliaanse Kelly Riedstra-Daros richt zich met haar Brow-and-waxing studio Make me up op de groeiende vraag naar specialistische behandeling van wenkbrauwen. De klanten van Make me up komen uit geheel Friesland, Groningen en de kop van Noord-Holland.

In Brazilië is de schoonheidsindustrie verder ontwikkeld dan in Nederland. Kelly: "De technieken die we in Brazilië gebruiken verschillen veel van de Nederlandse. Ik pas deze bijzondere technieken al zeer succesvol toe bij mijn bestaande klanten en blijk me daarmee te onderscheiden. Specialisatie in de groeiende vraag naar behandeling van wenkbrauwen en van ontharing volgt eigenlijk logisch."

Een snel populairder wordende techniek is de 'Henna Brows': een naturelle kleurstof verft zowel huid als haar. De exclusieve meettechnieken die door Make me up wordt toegepast zorgen voor een op de millimeter nauwkeurig design. Kelly: "Voorgevormde sjablonen die veel elders worden gebruikt zal je hier niet tegenkomen. Ieder gezicht is uniek, en vraagt daardoor om het nodige maatwerk." Daarnaast wordt 'Brazilian waxing' steeds populairder. De Braziliaanse techniek die Kelly toepast, is in het algemeen minder gevoelig dan de meestal in Nederland gebruikte methoden.

Ben jij al Summerproof? Bekijk de zomeraanbiedingen op makemeupofficial.nl of bezoek de Facebookpagina facebook.com/makemeupofficial om een kijkje te nemen in de brow-and-waxing-studio Make me Up.

FOTONIEUWS
    

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS

11 °C

Meting: 06.45 uur

24 inbraken

(30 dagen)

26 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden