5 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren


Plezier maken, daar draait het om bij 'Wille ha', de feestwinkel van Wilma Drost in Burdaard

Wille ha bij feestkledingverhuur Burdaard

Publicatie: 
di 21 juni 2016 10.37 uur

BURDAARD -

Plezier maken, daar draait het om bij 'Wille ha', de feestwinkel van Wilma Drost in Burdaard. Wille ha is een familiebedrijf dat ontstaan is door een overname van de feestkledingverhuur van Sisters & Papillon uit Dokkum. Deze ondernemers besloten zich voortaan te focussen op andere werkzaamheden, waardoor ze ruim drieduizend sets feestkleding te koop zetten. Bij Wille ha wordt de feestkledingverhuur van Sisters & Papillon voortgezet.

Wilma verzorgde met Heksie Peksie vanuit Blije al enkele jaren kinderfeestjes. Toen kortgeleden de kans zich voordeed om de volledige feest- en kledingverhuurinventaris van de Dokkumer feestwinkel over te nemen hoefde ze dan ook niet lang na te denken om met de opening van een winkel een professionele draai aan haar liefhebberijen te geven. "Het was voor ons al jaren een droom om feestkleding te verhuren", vertelt Wilma.

"We zijn dan ook erg blij dat het ons gelukt is om de feestkleding van Dokkum naar Burdaard te halen. Ook voor de regio is dat mooi, zo blijft dit unieke aanbod beschikbaar."

De winkel aan de Hoofdweg 22 in Burdaard is ondertussen tot op de laatste vierkante meter gevuld met het enorme assortiment aan feestkleding. Voor Sinterklaas- en zwartepietenpakken, dierenpakken, kostuums voor Halloween, galakleding, uniformen en andere kleding voor themafeestjes, maskers, pruiken, baarden, fopcadeau's, slingers en ballonnen is Wille ha voortaan het adres. Voor een Tiroler avond of après-ski party zijn zelfs meer dan honderdvijftig kostuums beschikbaar. Verder staan suikerspinmachines, ooievaars en tal van andere attributen om een feest compleet te maken klaar voor de verhuur.

Vanaf zaterdag 18 juni is de winkel 5 dagen in de week geopend en biedt de website willeha.nl de mogelijkheid om online feestkleding te reserveren. "Een bezoek aan Wille ha is al een feestje op zich!"

FOTONIEUWS
    

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS