5 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren


Met de elektrische sloep wordt gevaren in een electric-only gebied van het Nationaal Park de Alde Feanen

Duurzame personeelsuitjes in De Alde Feanen

Publicatie: 
zo 05 juni 2016 16.35 uur

EARNEWâLD -

Nu er steeds meer aandacht komt voor het klimaat en duurzaamheid zijn ook bedrijven in Friesland aan zet om milieuvriendelijke activiteiten aan te bieden voor bijvoorbeeld een personeelsuitje.
In Earnewâld bied biedt De Twirre een uniek personeelsuitje aan: Swing-triken en varen met de e-Sloep over de electric-only route van National Park De Alde Feanen. Aansluitend een bbq met exclusief biologisch vlees (entrecote, varkensmedaillon, etc).

Swingen
De Swing Trike is een elektrische driewieler. Het hangen in de bochten en zijn snelheid (max 25 km/u) zorgen voor de funfactor. Voor aanvang krijgt de groep instructie om de swing goed onder de knie te krijgen. Het gaat om een beweging die op de skipiste omschreven wordt als carven. Door het verplaatsen van je gewicht ontstaat een soepele beweging die het rijden op de Swing Trike zo leuk maakt. De minimumleeftijd is zestien jaar en een rijbewijs is niet nodig.

e-Sloepen
Met de elektrische sloep wordt gevaren in een electric-only gebied van het Nationaal Park de Alde Feanen. Deze route is pas in mei 2016 gereed gekomen. De e-sloep van het type Render is fluisterstil, comfortabel en voorzien van een krachtige motor. Ook het digitale navigatie systeem zorgt zorgeloos vaarplezier.

Meer informatie over dit unieke personeelsuitje in Friesland vind je op www.detwirre.nl/personeelsuitje-friesland/

FOTONIEUWS
  

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS