5 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

KickOff festival 14 en 15 mei in Drachten
© WâldNet | Met tributes van o.a. Queen, Tina Turner én UB40 (UK).

KickOff festival 14 en 15 mei in Drachten

Publicatie: 
ma 09 mei 2016 11.37 uur

DRACHTEN -

In het pinksterweekend van 14 en 15 mei, wordt het sportcomplex van de Rugbyclub Drachten omgebouwd tot een heus festivalterrein, want de Rugbyclub heeft ambities en organiseert dit jaar alweer de 2e editie van het tweedaagse muziekfestival KickOff. Zaterdag 14 mei wordt er een grote tribute night georganiseerd én de organisatie heeft niet de minste tributes geboekt, want Queen Forever, Tina Turner (door miss Pepi Peteren) én uit Engeland de beste UB 40 tribute Johhny2bad zijn kwaliteitstributes en behoren tot de beste in hun categorie. Johnny2bad komt speciaal over uit Engeland, deze 7-koppige formatie staat bekend als een van de beste UB40 tributes. Ze openen de avond rond half 9 en geven een 90 minuten durende show met de grootste hits van UB40.

Daarna de Tina Turner show van miss Pepi Petersen en als headliner en afsluiter van deze 1 e festivaldag, een bijna 2 uur durende show van Queen Forever, met frontman Thimothy Drake als Took a like͟ van Freddy Mercury. Het is een bijzonder optreden, want het is 25 jaar geleden dat Freddy is overleden. Het concert is een ode aan de allergrootste hits van deze legendarische Britse Rockband.

Zondag 15 mei
De 2e festivaldag is laagdrempelig en heeft gratis entree, dus voor iedereen toegankelijk en we starten deze Pinksterzondag om 16:00 uur, met Michiel en Pieter, Alice Springs én de ras entertainer Jelle B, het programma duurt tot c.a. 23.00 uur. Volgens de organisatie,De Rugbyclub heeft grote sportieve ambities en via het KickOff festival wil de club groeien waarbij de middelen ontstaan om ooit naar de 1 e klasse te kunnen. De rugbyclub hoopt op een fantastisch weekend.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.kickoffdrachten.nl. Tickets in de voorverkoop online verkrijgbaar via: www.kickoffdrachten.nl en www.vanplan.nl.

Voorverkoop: € 10,00 en aan de avondkassa € 12,50

Aanvang: 20:00 uur.

Locatie: Sportcomplex Rugbyclub (Noorderdwarsvaart 84 A Drachten) Gelegen naast de voetbalvelden van ONB. Parkeren met de auto is ook mogelijk op het parkeerterrein van voetbalvereniging ONB.

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS